Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit porren og kom den i et ildfast fad. Skral gulerødderne og skær dem i skiver, tilsæt dem i fadet. Skær torskefilerne i strimler og fordel dem over grønsagerne. Rist baconen på panden og rist champignonerne deri også. Drys det over fisken. Rør tomat koncentrat i fløden og drys lidt salt og peber i. Hæld det over fisken og sæt fadet i ovnen ved 200° i 25-30 minutter. Kog risene i vandet tilsat lidt salt enden i mikroovnen eller i gryde. Fisken serveres direkte fra ovne og risene kommes i en skål. Server evt. en grøn salat til samt brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |