Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens og hak dem groft og rist dem af på tør pande. Kom svineleveren i foodprocessoren og hak den. Tilsæt svinekødet og ansjoserne og løg samt baconen. Kom det i en skål og rør havergrynene og krydderierne samt mælk og rødvinen deri. Kom blandingen i en bageform og bag den i ovnen ved 180° i 30 minutter. Dæk den evt. med stanniol hvis den tager for meget farve. Afkøles let eller helt og spises med rugbrød til eller lidt kogte ris. Husk rødbedder eller asier det sætter prikken over i'et. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |