Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl og riv gulerødderne. Lun mælken lidt og kom den i skålen som dejen skal æltes i. Smuldr gæren i mælken sammen med salt. Kom smøret i og tilsæt de revet gulerødder. Kom nu melet i og saml dejen med let hånd. Sættes til hævning med klæde over i en time. Æld dejen igennemen og form nu 10 boller ud af dejen som så sættes til hævning i yderligt 30 minutter. Bages ved 225° i 10-12 minutter. Lidt mælk til pensling når bollerne kommer ud af ovnen. Sættes til afkøling. Kan fryses men holder sig dejlig friske i plastpose i køleskabet en uge. Kan flækkes og fyldes med hvad man kan lide. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |