Mandag 20. Marts 2023
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Glaseret kyllingebryst med sprødstegte æbler
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g kylling, filet (u. skind)
300 g æble
2 spk. olie, vindruekerne
lidt salt
lidt peber, hvid
100 g perleløg
200 g gulerødder
3 spk. persille,bredbladet
1 spk. farin
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Æblerne vaskes og kernehusene fjernes, de snittes i smalde både.
Gulerødderne skralles og rives groft.
Persillen vaskes og hakkes fint.
Brysterne gnides med salt og peber.
Lidt olie kommes på panden og brysterne steges heri.
Brysterne steges i ca 7 minutter på hver side.
farinen kommes på og brysterne vendes heri.
Lægges til side men holdes varm.
Tilsæt lidt af olien af olien og kom perleløg på rist til de begynder at få farve .
Derefter tilsættes gulerødder de skal kun lige svitses så de er møre men lidt sprøde.
Tages af panden og holdes varmt.
Resten af olien kommes nu på panden varm godt op og tilsæt så æblerne de skal være sprøde.
Skær brysterne i skiver og anret dem på et stort fad.
Kom løg og gulerødder rundt om og æblerne øverst.
Drys hakkede persille på.
Serveres med groft rugbrød og en grøn salat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2023 MTS / MTServer.dk