Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Æblerne vaskes og kernehusene fjernes, de snittes i smalde både. Gulerødderne skralles og rives groft. Persillen vaskes og hakkes fint. Brysterne gnides med salt og peber. Lidt olie kommes på panden og brysterne steges heri. Brysterne steges i ca 7 minutter på hver side. farinen kommes på og brysterne vendes heri. Lægges til side men holdes varm. Tilsæt lidt af olien af olien og kom perleløg på rist til de begynder at få farve . Derefter tilsættes gulerødder de skal kun lige svitses så de er møre men lidt sprøde. Tages af panden og holdes varmt. Resten af olien kommes nu på panden varm godt op og tilsæt så æblerne de skal være sprøde. Skær brysterne i skiver og anret dem på et stort fad. Kom løg og gulerødder rundt om og æblerne øverst. Drys hakkede persille på. Serveres med groft rugbrød og en grøn salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |