Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Steg koteleten på panden i 1 spsk. olivenolie. Pisk olien og eddiken samt sennep sammen og tilsæt salt og peber. Snit nogle strimler af rødløget og resten i fine tern. Kom ternene i dressingen. Skræl og riv gulerødderne kom dem i en lille skål. Pil kartoflerne og skær dem i finr tern. Tilsæt dem til skålen og hæld dressingen over. Bland godt sammen og anret salaten på talerken. Drys brøndkarse ovenpå samt strimlerne af rødløgene. Koteletten lægges på og der kan spises. Velbekommen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |