Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland mel, sukker, salt og kardemomme sammen og smuldr de 50 g smør deri. Udrør gæren i mælken og bland det i melblandningen. Ælt dejen glat og smidig i 5 minutter. Lad den hæve et lunt sted tildækker i 20 minutter. Form dejen til en kugle og lad den ligge medens du rører farin, smør og sirup til en smørbar masse. Rul dejen ud så den passen i en bradepande 20x35 cm. For formen med bagepapir og kom dejen deri. Fordel fyldet oven på. Lad den efterhæve i 20 minutter. Bages ved 175° i 20 minutter. Spises lun. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |