Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl grønsagerne og snit dem groft. Læg dem i et stort ildfast fad. Dryp olie over og drys med salt og peber. Vend det godt og sæt det i ovnen ved 190° i 30 minutter. Vend dem undervejs et par gange. Skær fisken i strimler på 1-1,5 cm. Vend dem i polentaen krydret med salt og peber. Sæt olien øver og steg fisken heri så de er sprøde og gyldne på alle sider. Læg det på køkkenrulle papir så det overskydene fedt kan dryppe af. Rør fromage frais og remulade puren sammen og dryds med salt og peber. Skær citronen ud og hak dilden fint. Anret de bagte rodfrugter og fisken på fad og læg citronbådene rundt om og drys med dild server remuladen til. Bemærkninger: Grønsagerne kan varieres med pastinakker, persillerod og aubergine samt almenelig selleri og selvfølgelig kartofler. Dette er en god alternativ til englændernes fish and chips. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |