Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: To af butterdejspladerne lægges på en bageplade med bagepapir. Skær æblerne i smalle bådskiver og læg dem så vidt muligt i ét lag - ikke for tæt på kanten - hen over bunden af dejen. Drys kanelsukker henover æblerne til de er let dækket. Læg så nogle små klatter appelsinmarmelade jævnt fordelt ovenpå æblerne. Drys da de hakkede mandler over. Skær den sidste butterdejsplade i smalle stimler af ca. 1 cm i bredden, og læg henover tærten så de former et gitter. Fæsten dem til bunden med lidt udrørt æg. Pensel den synlige dej - og helst kun dejen - med æg, og drys med perlesukker. Bages ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 25 minutter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |