2 dl tomatpure 1 dl vand 0,5 stk. bouillon, hønse, tør lidt ingefær 125 g fiske file torsk 50 g majs, frost 2 spk. fromage frais lidt hvidløg, knust lidt brønkarse 1 skv. brød,grov
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) 1 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Kom tomatpuren, vand, bouillonterning og ingefær i en gryde og giv det et opkog.
Skær fisken i tern og læg dem i gryden sammen med majskærnerne.
Lad suppen simre i 4-5 minutter.
Smag til med knust hvidløg og salt og peber.
Serveres med fromage fraiche og brød samt det drys brøndkarse eller andet grønt drys.