Lørdag 28. Januar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Kyndelmisse (02/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 200°. Halver græskaret og skrab kernerne ud. Skær græskaret i både og skær skrællen af. Skær frugtkødet i mindre stykker. Bland krydderierne og vend græskarkødet sammen med dem og olien. Bred det ud på bagepapir på en bageplade og bag det i ovnen i 20 minutter. Sæt kuvert fluténe i ovnen så de er varme til serveringen. Pisk æble-eddiken sammen med ahornsiruppen i en skål og vend de bagte græskarstykker deri. Skræl æblerne og skær dem i både og kom dem i skålen sammen med groft hakkede valnødder. Anret den skylled og tørdyppede salat på talarken og fordel græskar-æble fyldet oven på. Husk flutene til salaten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |