Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens porrerne og skær de grønne toppe af. Snit de grønne toppe meget fint i tynde ringe og blancher dem i 2 minutter i kogene letsaltede vand. Hæld dem på er dørslag og lad dem afkøle. Del de hvide porre i 8-10 cm. lange stykker og evt på langs hvis de er meget tykke. Læg porrerne tæt i en gryde eller sauterpande. Drys med fintrevet citronskal, salt og peber. Hæld en halv dl. vand i sammen med olien timian og citronsaft og damp porrerne møre i ca. 15 minutter. Tag porrerne op af væsken og anret dem på tallerkenerne. Kog væsken op og tilsæt sennep og de grønne toppe. Smag til med salt og peber. Hæld det hen over porrerne og server flute til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |