Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rens porrerne og skær de grønne toppe af. Snit de grønne toppe meget fint i tynde ringe og blancher dem i 2 minutter i kogene letsaltede vand. Hæld dem på er dørslag og lad dem afkøle. Del de hvide porre i 8-10 cm. lange stykker og evt på langs hvis de er meget tykke. Læg porrerne tæt i en gryde eller sauterpande. Drys med fintrevet citronskal, salt og peber. Hæld en halv dl. vand i sammen med olien timian og citronsaft og damp porrerne møre i ca. 15 minutter. Tag porrerne op af væsken og anret dem på tallerkenerne. Kog væsken op og tilsæt sennep og de grønne toppe. Smag til med salt og peber. Hæld det hen over porrerne og server flute til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |