Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hvis fileterne kommer direkte fra salttønden skal de først vandes ud i 1 døgn. Hvis de er udvandet spørg fiskehandleren om dette. koges følgene lage. eddike, vand, sukker og saft fra citronen og stilles til afkøling. Del fileterne i mundrette stykker og kom dem i en glasskål. Snit porren i tynde skiver og fordel dem over sildene. Drys den revet citronskal over og hæld lagen på. Kom dildkvistene ved samt laurbærblad og lidt frisk kværnet peber. Sæt skålen tildækket koldt i køleskabet for at trække i 4 dage. Server groft rugbrød og fedt til Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |