Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Æg og sukker piskes. Kokosmelet ristes lidt på en pande (må kun lige tage fave). Vendes i æggesnapsen og det smeltde smør tilsættes. Melet og bagepulvert vendes forsigtigt i æggemassen. Dejen kommes i en springform så er smurt. 27 cm. i diameter. Bages ved 175C. i 15 minutter. Boysenbærsmameladen smøres på medens den er varm. Sættes til afkølning. Husblas sættes i blød. Kærmemælken røres med sukker,vanillia og revet appelsinskal. Husblasen smeltes og røres i kærnemælken. Piskefløden piskes stiv og når kærnemælken begynder at tykne vendes flødeskummet forsiktigt i og fromagen hældes over den bagte bund og sættes på køl.(min 2 timer). Springformen løsnes forsiktigt langs hele kanten med en kniv og formen fjernes. Kagen sættes på et rundt fad som har en diameter på 30 cm. Afpyndtes med skiver af kivi-½ Vindruer(uden sten) og Hindbær eller Blåbær eller hvad man nu har lyst til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |