Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte risene over i vand med salt. Skær kyllingebrysterne ud i tern. Snit spiskålen mellemfint. Pil, del løgene og skær i skiver. Varm olien op og svits kødet heri sammen med revet ingefær, hvidløg og lidt peber . Tilsæt løg og lad det snurre med et par minutter. Kom spiskålen i og lad det tag varme uden at det får farve. Tilsæt soyjaen og de frosne grønsager og vend det rundt så det bliver gennemvarmt. Når det er varmet igennen ca 5-7 minutter er retten færdig og den smages til og justeres med salt og peber. Server ris til. Bemærkninger: Hvis der er en rest til overs, så kan den sagens bruges som frokostret dagen efter. Varm lidt olie i voken, kom kogte ris heri. Rist dem lidt under konstant omrøring. Tilsæt nu wokretten og varm det godt igennen. Tilsæt evt lidt mere soya eller vand da det godt kan være lidt tøre dagen efter. Server evt. er salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |