Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom benene i en bradepande og drys dem med salt og peber. Sæt dem i ovnen ved 250° i 15 mimutter til de har taget farve. Tilsæt vand, rødvin krydderier og dæmp varmen til 180° og lad dem simmre i 1½ time. Tag bradepanden ud og kom benene på et ildfast fad og sæt dem tilbage i ovnen og hold dem varme på eftervarmen til serveringen. Kog nu bradepanden af evt. med 1 dl. vand og jævn den af med meljævningen. Kog den godt igennemen og smag til med salt peber og honning/rødvin. Lav kartoffelmosen med varm mælk og lidt smør, salt og revet muskatnød. Bemærkninger: Server en Rødbede-æblesalat til. Husk at stegeben spises med fingerne så en våd vaskeklud er passende at lægge ved kuverten. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |