Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil løgene og hak dem. Snit fennikelen. Træk skindet af pølsen og skær den i tynde skiver. Varm olien i en gryde og svits løg, fennikel og pinjekernerne heri. Pres hvidløgene i og tilsæt tomaterne varm det godt igennemen. Kom pølsen i og varm den op. Vend den kogte pasta forsigtig i og tilsæt krydderierne. Vend hytteosten i. Kom det hele i et ovnfast fad. Fordel osten oven på. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 30 minutter. Serveres med groft brød til. Bemærkninger: Server også en grøn salat fx. krylsalat, tomater og hårdkogte æg. eller en råkost. Fx. spidskål fintsnittede samt lidt revet gulerod og lidt grønne ærter. Dressing: Kun efter behov fx. fløde, citronsaft og lidt sukker. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |