Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: opløs gæren i de 5 dl. vand. Kom de 2 tsk. salt i samt honning og olie. Tilsæt durum melet og hvedemelet. Ælt i 10 minutter. Lad dejen hæve til dobbelstørrelse ca. 2 timer. Slå dejen ned og form det til et brød. Lad det efterhæve i 30 minutter. Pensel det med æggeblomme rørt med lidt vand. Drys sesam frø og groft salt på. Bages ved 200° i 25 minutter. Dæmp varmen til 180° og bag det yderligt i 10 minutter. Afkøles og kan fryses. Efter frysning lunes det i varm ovn i 7-10 minutter ved 200°. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |