Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog bønnerne i 7 minutter og lad dem afkøle lidt. Bland den kogte pasta og bønnerne sammen. Rør citronsaft olie og oregano sammen og hæld det over pastaen. Dræn tunnen for vand og fordel den i pastaen. Skær olivene i tynde skiver og kom den i salaten. Snit forårsløgene i tynde skiver og bland den i. Anret det i et smukt fad med lidt kant og server brød til fx. sicilianske brød. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |