Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dagen før festen: Rør gæren ud i vandet i en skål. Tilsæt mel og salt og rør dejen godt igennemen. Dæk skålen med film og stil den på køl natten over i køleskabet. Når dejen er hævet færdig tager du med fugtige kolde hænder en klump dej svarene til en bolle. Læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Max 6 boller per. plade. Dejen er meget lind men den forvandler sig inde i ovnen til en delikat tynd bund. Kom en klat tomatpure på størrelse med en 5 kr. tilsæt skinkestrimlerne og champignonerne samt ost øverst. Bages i ovnen ved 225° i 15 minutter. Gentag proccesen til der ikke er mere dej tilbage. Der kan selvfølgelig varieres omkring fyldet. Kun fantasien sætter grænser. Bemærkninger: Disse kan også laves i forvejen og så spises kolde på skovtur eller på stranden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |