Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland halvdelen af citronsaften med timianen og lidt salt og peber i en frost pose. Kom kyllingefilerne deri og lad dem marinere en ½ time i køleskabet. Tænd ovnen på 200°. Dup filerne tørre med køkkenrulle og steg dem i olie på en pande i 2-3 minutter på hver side. Læg dem i et ovnfasr fad. Kom knust hvidløg, resten af citronsaften, lidt citronskal og 1 tsk. karryen samt bananerne som er skralede og snittede i tykke skiver på panden og steg dem et par minutter. Fordel det nu over kyllingefilerne og sæt det i ovnen i 20 minutter. Sauter løgene på panden og de rensede og ternet peberfrugter. Tilsæt de sidste 2 tsk. karry lad det små simmre under omrøring i 5 minutter. Kom risene ved og boulionternengen samt vand og lad det koge for svag varme i 15-20 minutter til risene har opsuget alt væsken. Kog broccolien i let saltede vand ganske kort der må gerne være lidt bid tilbage. Smag til med salt og peber. Drys med kokosmelet og server ris og broccoli til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |