Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær kødet i 6 skiver. Vend bøfferne i mel tilsat salt og peber. Varm svinefedtet og brun bøfferne heri. Tag dem af panden. Rist de hakkede løg og hvidløg heri. Skær backonen i tern og rist dem med. Tilsæt revet gulerødder og persillerødder. Rør melet i og tilsæt bouillonen.tilsæt vineddiken, lauerbærbladene, hele neilliker og citronskallen. Læg bøfferne tilbage i saucen og lad det små simmer i 15 minutter. Læg bøfferne på et fad (holdes varmt). Si stegeskyen ned i en lille kasserolle. Tilsæt fløden og smag til med citronsaften. Hæld saucen over bøfferne og pynt med syltede drueagurker. Server kartoffelmos eller ris samt hvidkålsalat med gullerødder. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |