Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet i 6 skiver. Vend bøfferne i mel tilsat salt og peber. Varm svinefedtet og brun bøfferne heri. Tag dem af panden. Rist de hakkede løg og hvidløg heri. Skær backonen i tern og rist dem med. Tilsæt revet gulerødder og persillerødder. Rør melet i og tilsæt bouillonen.tilsæt vineddiken, lauerbærbladene, hele neilliker og citronskallen. Læg bøfferne tilbage i saucen og lad det små simmer i 15 minutter. Læg bøfferne på et fad (holdes varmt). Si stegeskyen ned i en lille kasserolle. Tilsæt fløden og smag til med citronsaften. Hæld saucen over bøfferne og pynt med syltede drueagurker. Server kartoffelmos eller ris samt hvidkålsalat med gullerødder. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |