Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær en lomme i hver af kyllingebryst. Tag inderfilen fra og gem den til farsen. Bræk den nederste del af aspargesen og skær dem i 5 cm. stykker. Kog dem i boulionen til de er møre 7-10 minutter. Tag dem op og kog lagen ind til 3 spsk. Afkøl den lidt og hak så filerne i foodprocessorens eller med en kniv. Bland ca halvdelen af aspargesen i samt ægget og de 3 spsk. afkølet kogelage. Krydr med salt og peber. Resten af aspargesen holdes varme til senere. Kom det i en sprøjtepose. Fordel det i brustlommerne. Steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i 8 minutter på hver side. Lad dem hvile i 10 minutter inden de skæres i skiver. Læg kyllingen på fad sammen med de resterne varme asparges og server groft brød til. Bemærkninger: Der kan også serveres små kartofler og persillesauce til om men ønsker en mere solid ret. Server altid en salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |