Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Drys koteletterne med halvdelen af paprikaen, samt salt og peber og brun dem i smørret på en pande ca.½ minut på hver side. Tag dem af panden og svits de rensede og skivede champignoner. Tilsæt knust hvidløg, kommen og boulionterning samt vand. Kog det godt igennemen. Rør creme fraiche sammen med maizenaen og hæld det på panden. Tilsæt resten af paprikaen og kog saucen igennemen. Læg koteletterne i sovsen og lad dem simre ca 5 minutter. Drys med fint snittede forårsløg og server. Bemærkninger: Der kan serveres kartofler, kartoffelmos eller løse ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |