Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Krydr koteletterne og steg dem et ½ minut på hver side i olien i woken. Tag koteletterne op og lav saucen. Svits finthakket løg, knust hvidløg og revet ingefær i woken. Tilsæt tomaterne og kog saucen igennemen i 5-10 minutter. Kom spinaten i og varm saucen igennemen. Læg koteletterne i og varm dem i saucen og lad dem simre med i 4-5 minutter. Serveres rygene varme. Bemærkninger: Der kan serveres stegte kartofler eller løse ris til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |