Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: +Krydr koteletterne med finrevet citronskal, knust hvidløg samt salt og peber. Kog bønnerne i let saltet vandtil de er halvmøre ca. 3 minutter. Pisk en dressing sammen af 1 spsk citronsaft, oliven olie og hvidløg samt salt og peber. Steg koteletterne, halveret tomater og brødet som er skåret i tern på en varm pande/gril. Vend bønnerne sammen med dressingingen og anret med koteletterne skåret i skiver de stegte tomater og brød cotoner. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |