Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet 3/4 igemmem i 1 cm. tykke skiver. Læg 1/4 skive backon imellem hver skive,krydr med knust enebær, peber og lidt salt. Læg kødet i en ovnfast fad og brun stegen ved 225C. i 20 minutter. Hæld skyen fra fadet over i en gryde. Bring den i kog sammen med fløden. Sovs: Lav imens en opbagning af smør, mel, mælk samt vand, kulør og salt. Smag til med peber, ribsgele og skimmel-ost og hæld sovsen over stegen. Stegen sættes tilbage i ovnen ved 190C. i 1 time. Serveres med aspargeskartofler og glaserede løg. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |