Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og skær løgene i tynde både ligeså æblerne. Riv ingefæren. Varm olien op på en sauterpande. Drys koteletterne med salt og peber og kom dem på panden. Steg dem 3 minutter på hver side og læg dem på et fad og dæk dem med staniol og hold dem varme. Kom løg, æbler, svesker og ingefær på panden og lad det svitse i 3-5 minutter. Tilsæt boulionterningen og marisena udrørt i vandet og lad det koge med i 2-3 minutter, Smag til med salt og peber. Kom koteletterne i og varm det igennemen et øjeblik og srever med løse ris eller kartofler til. Bemærkninger: Kan også bruges til frokostbordet som lun ret da serveres der groft brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |