Fredag 12. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 225°. Rens peberfrugterne og skær dem i mindre stykker. Skræl kartoflerne og løget og skær dem i både. Læg det hele i et ildfast fad med bagepapir i bunden og sæt det i ovnen i 20 minutter. Drys fisken med salt og peber og kom den i fadet. Dæmp varmen til 180° og lad den stå i 15 minutter. Rør marinaden sammen: Olie, balsamicoeddike og honning, Hæld den over retten og drys med hakket basillikun. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |