|
Fredag 07. November 2025 |
![]() ![]()
|
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost +![]() Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 225°. Rens peberfrugterne og skær dem i mindre stykker. Skræl kartoflerne og løget og skær dem i både. Læg det hele i et ildfast fad med bagepapir i bunden og sæt det i ovnen i 20 minutter. Drys fisken med salt og peber og kom den i fadet. Dæmp varmen til 180° og lad den stå i 15 minutter. Rør marinaden sammen: Olie, balsamicoeddike og honning, Hæld den over retten og drys med hakket basillikun. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]()
MTServer.dkDMLN |