Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 225°. Rens peberfrugterne og skær dem i mindre stykker. Skræl kartoflerne og løget og skær dem i både. Læg det hele i et ildfast fad med bagepapir i bunden og sæt det i ovnen i 20 minutter. Drys fisken med salt og peber og kom den i fadet. Dæmp varmen til 180° og lad den stå i 15 minutter. Rør marinaden sammen: Olie, balsamicoeddike og honning, Hæld den over retten og drys med hakket basillikun. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |