Torsdag 14. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Indbagt poulard


- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1200 g kylling, hel
lidt salt
lidt peber, sort
3 spk. smør (saltet)
100 g løg
125 g champignon
1 bd. persille,bredbladet
200 g mel, hvede
100 g smør (saltet)
2-3 spk. vand
1 stk. æg
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Begynd med mørdejen:
Findel fedtstoffet i melet og bland salt og vand i.
Saml delen og lad den hvile koldt mindst en ½ time.
Gnid poularden/kyllingen med salt og peber.
Rist det pillede,hakkede løg og de skivede svampe i lidt
fedtstof i en gryde.
lad det svale lidt af og vend så den hakkede persille deri.
fyld kyllingen hermed,
Brun kyllingen i resten af fedtstoffet i gryden.
Tag den af varmen og lad den svale lidt.
Rul dejen ud til en plade som kan nå omkring kyllingen.
Læg kyllingen med brystet opad i et ovnfast fad pensles med æg.
Sættes i ovnen ved 200C. i 1 time.
Serveres med dampede julesalat/sommerkål
eller blodt en alnenelig grøn salat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk