Mandag 12. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Begynd med mørdejen: Findel fedtstoffet i melet og bland salt og vand i. Saml delen og lad den hvile koldt mindst en ½ time. Gnid poularden/kyllingen med salt og peber. Rist det pillede,hakkede løg og de skivede svampe i lidt fedtstof i en gryde. lad det svale lidt af og vend så den hakkede persille deri. fyld kyllingen hermed, Brun kyllingen i resten af fedtstoffet i gryden. Tag den af varmen og lad den svale lidt. Rul dejen ud til en plade som kan nå omkring kyllingen. Læg kyllingen med brystet opad i et ovnfast fad pensles med æg. Sættes i ovnen ved 200C. i 1 time. Serveres med dampede julesalat/sommerkål eller blodt en alnenelig grøn salat. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |