Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Udstik kernehusene af æblerne. Der må ikke blive hul igennemen. Bland honningen og hakket valnøder og fyld det i æblerne. Smør et ovnfast fad og sæt æblerne deri. Hæld hvidvinen ved og sæt fadet i ovnen ven 200° i 15 minutter. Smelt sukkeret i en lille gryde og kom smøret i. Tilsæt væsken fra æblerne og kom lidt hakkede valnødder i og varm den igennemen. Server saucen til samt let pisket piskefløde. Bemærkninger: Der kan også serveres en klump godvanillie is til isteden for flødeskum. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |