600 g okse, hakket (8-10%) 3 stk. æggeblomme 100 g løg 1 tsk. sennup,dijon,krydderet lidt salt lidt peber, sort 2 spk. smør (saltet) 4 skv. toastbrød,kerne 2 spk. maryonnaise 8 stk. salatblad 4-8 stk. tomat (soltørret), vand 4 stk. agurk, drue, syltet 400 g salat,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Bland kødet med æggeblommerne, fint hakket løg, sennep, salt og peber.
Form farsen til 4 bøffer.
Steg dem i smøret ved god varme i 5 minutter på hver side.
Rist brødet og smør mayonnaisen på.
Fordel salatbladene derpå bøffen, soltørrede tomater og de udskåret drue agurker.
Serveres med en blandet salat til.