Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Fyld: Skral æblerne, skær dem i halve og fjern kernehuset. Snit dem halvt igennemen (lige som hasselback kartofler). Pensl med 2 spsk. smeltet smør. Bland lidt kanel og 4 spsk. sukkert og vend æblerne heri. Rør sukker og smør hvidt. Tilsæt æggene 1 af gangen. Kom mælken i og rør igennemen. Bland mel og bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en snurt springform, læg æblerne i dejen med den runde side opad og bag dem midt i ovnen ved 180° i ca. 45 minutter. Serveres lun med let pisket kold flødeskum. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |