Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 200°. Vask kartoflerne og skær dem i grove fritter, kom olie i en frysepose og kartoflerne og ryst dem kom dem i et fad og sæt dem i ovnen. Vend kyllingestykkerne i sammen pisket æg og knust cornflakes, der er krydret med salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og steg dem i ovnen i 40 minutter sammen med kartoflerne. Skral appelsinerne del og skær dem i mindre stykker og kom dem i en skål. Del æblerne og fjern kernehus og skær den i tern og kom dem i skålen. Snit rødkålen meget fint og tilsæt den til de øvrige ingredienser. Kom lucernernes i og vend det rund. Bring vand og bouillonterningen i kog og tilsæt tomat koncentratet. Smag til med salt og peber og lidt sukker. Server kyllingen sammen med grovfritter, saucen og råkosten Bemærkninger: Der kan serveres kogte ris eller pasta til men da skal man nok beregne at lave dobbelt portion sauce. Dette er en ret der går ind hos børn og det gør vores dag lidt letter og det gør jo ikke noget. Det er også en ret der er nem at spise udendørs og kyllingen kan også tilberedes på grillen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |