Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Brun kødet i smøret på alle sider. Tilsæt boulionterningerne og vand samt hvidvin og knust hvidløg. Lad retten koge op og skum fra. Lad retten koge 15 minutter. Skræl gulerodder, selleri og pastinak og skær dem lift groft ud og kom dem i gryden. Lad retten koge yderligt i 15 minutter. Skyl bønnerne og tilsæt dem i gryden. Kom paprika i og jævn med maizena mel udrørt i lidt vand. Lad den varme godt igennemen og smag til med salt og peber. Server lun flute til. Bemærkninger: Der kan serveres ris eller båndpasta til. Reguler evt saucemængten og der ønskes mere sauce. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |