Fredag 29. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skær torskekødet i tern. Flæk peberfrugten, rens den og skær den i tern. Fjern evt de yderste blade på fenniken, skær den i kvarte og derefter i tynde skiver.Pil og tern løget og snit hvidløget i tynde skiver. Sauter løget og hvidløget i smøret i en gryde. Rør karryen i og lad den stege lidt med et øjeblik. Tilsæt derpå peberfrugt, fennike og timian og rør rundt. Hæld boulionen på og bring blandningen i kog. Lad det småkoge i 10 minutter. Pisk yoghurten og fløden sammen og hæld den i gryden. Smag til med salt og peber. Kom fiskekødet i og lad suppen simre over svag varme i 2-4 minutter. Tilsæt rejerne, tag gryden fra varmen og server suppen med lun flute til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |