Fredag 29. Marts 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Fiskesuppe
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

300 g fiske file torsk
150 g rejer (dybfrost)
1 stk. peberfrugt, rød
1 stk. fennikeel
100 g løg
1 fed hvidløg, rå
1 l vand
3 stk. boullion,fiske
2 1/2 dl Yoghurt, drenet
1 dl fløde 13%
lidt salt
lidt peber, hvid
2 stk. flute,frisk, 4 pers.
1 spk. karry, mild
1 tsk. timian
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær torskekødet i tern.
Flæk peberfrugten, rens den og skær den i tern.
Fjern evt de yderste blade på fenniken, skær den i kvarte og derefter i tynde skiver.Pil og tern løget og snit hvidløget i tynde skiver.
Sauter løget og hvidløget i smøret i en gryde.
Rør karryen i og lad den stege lidt med et øjeblik.
Tilsæt derpå peberfrugt, fennike og timian og rør rundt.
Hæld boulionen på og bring blandningen i kog.
Lad det småkoge i 10 minutter.
Pisk yoghurten og fløden sammen og hæld den i gryden.
Smag til med salt og peber.
Kom fiskekødet i og lad suppen simre over svag varme i 2-4 minutter.
Tilsæt rejerne, tag gryden fra varmen og server suppen med lun flute til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk