Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løget. Skæt tomaterne i både. Steg baconen i halvdelen af smøret, sprøt og gyldent. Steg løget lysebrunt på panden. Tilsæt de udskåtet tomater, tilsæt eddiken og lad det varem igennemen. Tag det fra panden og hold det varmt. Vend leveren i melet tilsat salt og peber. Steg leveren på panden ved høj varme for at få stegeskorpe. Dæmp varmen og steg yderligt i 2-3 minutter på hver side. Server med stegte tomater, løg og bacon. Bemærkninger: Tilbehør: Groft rugbrød eller bulgur/safran rystede ris. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |