Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær ansjoserne i små stykker. Skræl og skær kartoflerne ud i små tern. Pil og skær løgen i tynde skiver. Bland det hele sammen. Kom det i et ildfast fad. Krydr med lidt salt og peber. Tilsæt piskefløde og drys med ost. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 45 minutter. Drys med fint hakket dild enden serveringen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |