Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog æggene i 7-8 minutter. Skyl dem i koldt vand og pil dem. Steg baconen sprødt og gyldent. Knæl dem i mindre stykker. Skyl salaten og dup den tør med køkken rulle. Pil og fin hak løgene. Anret på et fad salaten, fint hakket løg og de halveret æg. Rør en dressing af sennep eddiken og olien samt salt og peber og hæld den over salaten. Drys bacon øverst. Servers med groft rugbrød til. Bemærkninger: Denne salat kan også anrettes i portions skål/tallerken og serveres som forret til en middag eller til en frolost. Husk altid at give brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |