Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør kødet sammen med salt og tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt mælk og rasp og ælt det sammen. Rør oregano og peber i. Form farsen til 16-20 små farsboller som steges på banden i smør i ca. 10-12 minutter. De kan også steges i ovnen på bagepapir ved 200° i 10-15 minutter. Serveres evt med kold kartoffelsalat. Bemærkninger: Man kan kryder farsen yderligt med spiskommen og/eller stødt koriander. Steg dem evt i forvejen og lun den i ovnen, det letter presset på en frokost at være lidt på forkant. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |