Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens alle grøntsagerne. Kog kartoflerne til kartoffelmosen. Skær porrer og gulerødderne i tynde skiver. Skær bacon i strimler på tværs og rist det ved svag varme. Tag baconstykkerne op på fedtsugene papir. Hæld fedtet fra. Del æblerne i kvarte, fjern kærnehuset. Skær æblerne i terninger. Svits porrerne, gulerødderne på banden i lidt af fedter ca. 5 minutter. Svits æblerne med i et par minutter. Kom det ristede bacon ved og drys karryen og peber. Smag til med salt. Kartoffelmos Mos kartoflerne og pisk smør og den varme mælk i. Smag til med salt og peber. Anret mosen og fordel baconfyldet rundt omkring mosen. Bemærkninger: Tip: Kan servers med mangochutney og brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |