Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Del æggene i hvider og blommer i hver sin skål. Pisk hviderne stive og pisk 8 spsk. sukker i. Tilsæt eddiken. Fordel dejen på bagepapie i en cirkel ca 23cm i diameter. Bag marengsbunden i nederstedel af ovnen ved 150° i 1 time. Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret og citronsaften samt skal over vandbad til en tyk crem. Tag cremen fra varmen og pisk til den er kold. Pisk piskefløden og tag halvdenen og vend i crementil en luftig crem. Kom den på den kolde marengsbund og kin resten af skummet øverst. Pynt med bær efter sæson og lidt strimleraf citronskal. Bemærkninger: Der kan også pyntes med lidt høvlet god chokolade. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |