Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 150°. Smelt sukker til gylden karamel på en lille pande. Tilsæt vand, kog det jævnt og tag det af varmen. Pisk æg og mælk godt sammen og pisk karamelen i. Si cremen over i lave skåle og stil dem i en bradepande med vand. Bag dem i ovnen i 30-45 minutter- alt efter højden på skålene. Server desserten lune eller kolde. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |