Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog rabarber, sukker og flækket vanilliestang sammen til en grov kompot-ca.5 minutter.Husk at tage stangen op inden kompoten vendes i skummet. Hæld det i en skål og stil det koldt. Pisk fløden til cremet skum og vend det sammen med frugtkompoten med let hånd- den skal være marmoreret. Kommes i portionglas og servers kold. Bemærkninger: Samme framgangs måde kan bruges med: Stikkelsbær, jordbær, hindbær, eller andre frugter og bær som koges til en kompot først. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |