Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kog rabarber, sukker og flækket vanilliestang sammen til en grov kompot-ca.5 minutter.Husk at tage stangen op inden kompoten vendes i skummet. Hæld det i en skål og stil det koldt. Pisk fløden til cremet skum og vend det sammen med frugtkompoten med let hånd- den skal være marmoreret. Kommes i portionglas og servers kold. Bemærkninger: Samme framgangs måde kan bruges med: Stikkelsbær, jordbær, hindbær, eller andre frugter og bær som koges til en kompot først. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |