Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom fint revet citronskal, 3/4 dl. citronsaft og smør i en gryde og giv det et hurtigt opkog. Pisk æg og sukker godt sammen og pisk citronsmøret i en tynd stråle. Hæld det tilbage i gryden og pisk det over svag varme til cremen tykner- det nå ikke koge. Si cremen over i 2 portionsglas og stil dem koldt. Pisk fløden til skum og vend den i cremen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |