Lørdag 05. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Flamberet peberbøf


- til 5 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g okse, mørbrad, afpudset
4 spk. madagascarpeber
2 spk. smør (saltet)
1 spk. olie, raps
1 dl cognac (alkohol, 32 g)
1 stk. bouillon, okse
1 dl vand
1 dl crème fraîche 9%
1 dl fløde,9%
lidt salt
lidt peber, blanding
4 stk. flute,frost,kuvert
400 g salat,blandet
1 spk. olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
17 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kødet skæres til 4 bøfferne, tørres godt af så de ikke er våde og kolde.
Hak madagaskere peberkornene groft og fordel dem på bøfferne.
Tryk dem godt fast i kødet.
Kom smøret og olien på panden og varm godt op.
Brun bøfferne ved stærk varme 20 sek. på begge sider.
Skru ned for varmen og steg yderligt 3 minutter på hver side.
Tag panden væk fra varmen, varm cognacen lidt op
fordel den over bøfferne.
Tænd en tændstik ryst panden så flammerne
fordeles over hele panden.
Læg bøfferne er varmt sted.
Kom boulionen og fløden ved
pisk og kog det godt igennemem.
Smag til med salt og peber.
Anret bøfferne og hæld saucen over.
Serveres med fluté og grøn salat.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk