Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kødet skæres til 4 bøfferne, tørres godt af så de ikke er våde og kolde. Hak madagaskere peberkornene groft og fordel dem på bøfferne. Tryk dem godt fast i kødet. Kom smøret og olien på panden og varm godt op. Brun bøfferne ved stærk varme 20 sek. på begge sider. Skru ned for varmen og steg yderligt 3 minutter på hver side. Tag panden væk fra varmen, varm cognacen lidt op fordel den over bøfferne. Tænd en tændstik ryst panden så flammerne fordeles over hele panden. Læg bøfferne er varmt sted. Kom boulionen og fløden ved pisk og kog det godt igennemem. Smag til med salt og peber. Anret bøfferne og hæld saucen over. Serveres med fluté og grøn salat. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |