Lørdag 28. Januar 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Kyndelmisse (02/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 140°. Skræl æblerne og fjern kærnehuse og skær æblerne i både. Kog æblebådene møre med 2 spsk. sukker og 1-2 spsk vand i ca. 5 minutter.Fordel æblerne uden væde i 2 ovnfaste skåle. Sæt fløden over i en gryde med skyllet citron-timian og resten af sukker og varm det forsigtigt op, uden at det koger. Pisk æggeblommerne sammen i en skål og pisk den varme flødeblandning i. Si cremen over kompoten og stil skålen i vandbad i ovnen, til cremen er stiv ca. 30 minutter. Tag dem ud af ovnen og stil dem koldtminst 1 time. Drys lidt rørsukker på overfladen af cremen og brænd det til karamel med en lille gasbrænder eller under grillen i ovnen. Lad den afkøle før servering. Bemærkninger: Æblerne kan erstattes med rababer om man vil. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |