Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl og rens samt snit porren i tynde ringe. Vask også spinaten. Snit purløg fint. Smelt smøret på en slip let pande og svits porreringene heri. Tag dem fra panden. Kom spinaten på med det vand der hænger ved efter skylningen og varm dem igennemen. Tag dem fra varmen. Pisk æggene sammen med maizena melet og osten. Tilsæt mælk og krydr med salt og peber. Hæld æggemassen på panden og tilsæt porreringene. Kom spinaten på når æggemassen er halvstiv og forsæt med at varme massen igennemen forsvag varme til den er hel stiv. Drys med purløg og server rugbrød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |