Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet i små skiver. Skold og pil løgene. Skræl sellerien og skær den i terninger. Smelt fedtstoffet gyldent og brun hurtigt kødet heri. Svits løg og selleri. krydr med hakket hvidløg,salvie,salt og peber tilsæt tomat koncentreret, hvidvin og boulionen. Lad det småsimmer under låg i 35-45 minutter til kødet er mørt. Tilsæt ærterne de sidste par minutter. Jævn retten ganske let med lidt udrørt maizenamel og vand. smag retten til med salt og peber. Bemærkninger: Tip: Server retten med rygene varm pasta. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |