Torsdag 13. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og snit dem 3/4 del igennemen i tynde snit. Læg dem i et ovnfast fad og pensel dem med smeltet smør og drys me3d salt og fint hakket hasselnød. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingen. Rør farsen af hakket kød. 2 tsk. salt, provences krydderi, rasp, piskefløde og æg. Løsen skindet fra kødet på kyllingen med et par finger. Begynd oppe fra halsen og fyld farsen ind under skindet i et jævnt lag på kyllingens bryst og lår. Krydr med salt og peber på skindet og steg kyllingen i et ovnfast fad ved 175° i 1 time. Klip eller skær kyllingen ud i passende stykker. Lav en grøn salat og hæld en olie-eddike dressing over lige før serverengen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |