Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og snit dem 3/4 del igennemen i tynde snit. Læg dem i et ovnfast fad og pensel dem med smeltet smør og drys me3d salt og fint hakket hasselnød. Sæt dem i ovnen sammen med kyllingen. Rør farsen af hakket kød. 2 tsk. salt, provences krydderi, rasp, piskefløde og æg. Løsen skindet fra kødet på kyllingen med et par finger. Begynd oppe fra halsen og fyld farsen ind under skindet i et jævnt lag på kyllingens bryst og lår. Krydr med salt og peber på skindet og steg kyllingen i et ovnfast fad ved 175° i 1 time. Klip eller skær kyllingen ud i passende stykker. Lav en grøn salat og hæld en olie-eddike dressing over lige før serverengen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |