Torsdag 19. Juni 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Skt. Hans Aften (23/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyld og snit salaten groft. Peberfrugten renses for kerner og hvide lameller og snittes i tynde strimler. Chilien renses ligeså og snitters meget fint. Avocadoen skrælles, halvere og stenen fjernes. Avocado kødet skæres i mindre stykker og moses. Hvidløget presses og citronen deles og saften fra den ene halvdel presses over avocadomosen. tilsæt lidt chili eller mere efterbehov. Yoghurten røres i og der smages til med salt og peber. Laksen strimmels eller deles i mindre stykker. Laksen vendes i den grove salat. Anret på tallerkner lagvis og med peberfrugt ind i mellem. Resten af citronen snittes og lægges rund om på tallerkenerne. Server lun fluté til evt. med koldt smør. Bemærkninger: Hvis den anvendes til forret er der nok til 4 pers. Der serveres altid brød til og evt koldt smør. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |