Torsdag 19. Juni 2025
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Skt. Hans Aften (23/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Laksesalat med avocadocreme
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

75 g salat,friséesalat
75 g peberfrugt, gul
150 g avocado
1 stk. chili,frisk
1 fed hvidløg, knust
1 stk. citron, rå
1 dl ylette naturel
lidt salt
lidt peber, hvid
150 g laks,røget,strimler
1 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
7 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyld og snit salaten groft.
Peberfrugten renses for kerner og hvide lameller og snittes i tynde strimler.
Chilien renses ligeså og snitters meget fint.
Avocadoen skrælles, halvere og stenen fjernes.
Avocado kødet skæres i mindre stykker og moses.
Hvidløget presses og citronen deles og saften fra den ene halvdel presses over avocadomosen.
tilsæt lidt chili eller mere efterbehov.
Yoghurten røres i og der smages til med salt og peber.
Laksen strimmels eller deles i mindre stykker.
Laksen vendes i den grove salat.
Anret på tallerkner lagvis og med peberfrugt ind i mellem.
Resten af citronen snittes og lægges rund om på tallerkenerne.
Server lun fluté til evt. med koldt smør.

Bemærkninger:

Hvis den anvendes til forret er der nok til 4 pers. Der serveres altid brød til og evt koldt smør.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Sprængt and med peberr...
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2025 MTS / MTServer.dk